Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 08:58 Zastanawiam sie czy to jest mozliwe.. jak tu trafiles/as?: nonya
Szukam i szukam i znalezc niemoge. Chcialbym sie dowiedziec jakiego sprzetu/programow uzywaja znani polscy raperzy, jak onar, pezet, pono, fu, czy inni. Byloby dobrze miec dzial poswiecony tej dziedzinie poniewaz sam kupuje sprzet ale i tak to nie brzmi jakbym chcial a na studio niemam kasy i smykalki jak to wszystko dziala heh
_________________ -Tomek aka Bizon
emtezet [Usunięty]
Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 19:42
Wiem,że Ostry robił podkłady na FL.
Słyszałem również,że Tede coś tam kroił w FL studio.
W jakimś kawałku Grammatika Eldo lub Jotuze mówi coś o FL.
Na światłach miasta.
Jeśli chodzi o resztę programów to nie mam zielonego pojęcia.
Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 21:28
jak tu trafiles/as?: nonya
kto to WJ? dzieki za info, wiecej mile widziane.
[ Dodano: Wto 11 Gru, 2007 12:33 ]
w utworze "osobiscie" onar'a widac jaki mikrofon on uzywa tylko niewiem dokladnie ktory to jest i z jakim sprzetem on nagrywa bo ma zaje#$%# rezultaty. ja aktualnie mam audio-technica at3035 i lexicon lambda interfejs.