Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 23:06
jak tu trafiles/as?: mK44a :)
Hahaha! Boskie!! Chyba zaraz na McDrive'a pojadę
_________________ Mogę zdradzić Ci sekret, zmiękną Ci nogi, zapamiętasz tę noc!
Jeśli tylko przyrzekniesz, że to zostanie między Tobą, a mną!
Mogę wyznać Ci prawdę, jeśli tylko myślisz o tym samym co ja!
Ale czy to jest warte tego byś Ty nie mógł spać?!
Wysłany: Sob 23 Cze, 2007 16:26
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
no tak .. kokosnie .. ja tez chce tak ładnie ludzie krzywo by patrzyli w polskim macdonaldzie
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Imię: Paweł
Uznanie dla: Gural/PDG/3W/KASTA/OSTR/Duże Pe/MaxFlo Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 08 Cze 2007 Posty: 219 Skąd: sie biorą dzieci
Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 17:00
jak tu trafiles/as?: google.com
I need a double cheeseburger and hold the lettece. There is no problom son no seeds on the bumbblebees. Up in this drive thourgh order for 2 i got a craveing for a #9 like my stew. We need some chicken up in this hizzle. Forizzel my nezial extra salt on the grizzle. Dr. Pepper my brother another for your mother. Double Double super size and dont forget the fries