Wysłany: Pią 14 Gru, 2007 23:29
jak tu trafiles/as?: od znajomego
Mój idol to Rahzel ale także Sot... a skąd u mnie to zainteresowanie?? podoba mi się to i bardzo mnie to kręci, a wszystko za sprawą Sota bo to właśnie jego pierwszy raz zobaczyłem jak to robi. Chłopak wymiata. beat-box to coś pięknego, oczywiście na pierwszym planie zawsze będą rymy...
Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 20:38
jak tu trafiles/as?: ujżałem światło na drodze życia
Mnie kręci też beatbox trenuje juz ponad rok kiedyś oglądałem filmik na youtube i mnie wkręciło strasznie to lubie cwicze codziennie po pare godzin ) Pozdro !
Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 20:41
jak tu trafiles/as?: Spojrzałem przez GooGle
mnie tą zajawką zioomki na oście napędzają.... wkółko tylko beatbox ;]
_________________ Testuj! Testuj! WyNiki mOjeJ pSychiki, w cieniu jak hobbici, w sCiane przez muzYke wbici! Wciskam przycisk, Oddlatuje! KoLejny WerS dopisuje...
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 18:34
jak tu trafiles/as?: Przez przypadek
Ogólnie ja na to zajawki nie mam i idola też nie mam, ale wku****a mnie to że jak idę gdzieś z moim kuzynem to on ciągle tą mordą pierdzi, czasem szału idzie dostać! Można tego posłuchać ale nie cały czas
_________________ Nie bierz życia na poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy!!