HipHaope - hip hop, rap Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasz najbardziej hardcore'owy upadek?
Autor Wiadomość
Motson 
hhf element
HipHop Fanat!c !

Uznanie dla: Real Rap.
Ostrzeżeń:
 1/3/3
Wysłany: Sro 13 Cze, 2007 16:56   Wasz najbardziej hardcore'owy upadek?
   jak tu trafiles/as?: Inna strona

No wiec jak wyzej, jakie były wasze najciezsze chwile, chodzi o kontuzje itp jezdzac na desce, bmxie czy rolkach ?

Ja osoboście 2 lata temu połamałem obojczyk, wraz z ręką, niestety były komplikacje i miałem mieć operacje związane z obojczykiem ale na szczescie wszystko dobrze sie zlozylo :D .

Sytuacja: Robiłem boardslide'a ze schodów i nie fortunnie wjechałem kółkami w dziure w betonie :/ po czym poleciałem na obojczyk :/ :/
Ostatnio zmieniony przez Motson Sro 13 Cze, 2007 16:57, w całości zmieniany 1 raz  

kocur
[Usunięty]

Wysłany: Sro 13 Cze, 2007 18:40   

na szczęście [tfuu tfuu] nigdy nie miałem większego wypadku i poważnego nic sobie nie zrobiłem

no cha że liczyć jak się potknąłem o mój rower i przewróciłem się na butelkę piwa którą trzymałem w ręku i rozciąłem sobie czoło nad okiem :P

mK44a 
God
P.K.U B.S.N.T

Zaproszone osoby: 3
Uznanie dla: MAGik, O.S.T.R, Eldo, Gural, fokus, rah
Pomogła: 6 razy

Wysłany: Sro 13 Cze, 2007 20:13   
   jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"

uczyłam sie flipa 360 i jechalam kolo wysokiego krawznika :) wpadlam na barierke rozbilam głowe i mam szrame na rece po wewnetrznej stronie ramienia bo spadlam na jaks blache bylo to jakies 3 lata temu :D

http://www.photoblog.pl/stworzylnasbogniekomix

Natalka666 
Zajebisty Ziomus

Imię: Natalka
Uznanie dla: Nas,Eldo,Kaliber44,Małolat, Pezet,Jazy-z
Ostrzeżeń:
 3/3/3
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 13:15   
   jak tu trafiles/as?: wyszukiwarka

ja kiedyś spadłam na "klate" :strach: ;p zaczełam się dusić ;P
Ostatnio zmieniony przez Natalka666 Sro 01 Sie, 2007 14:47, w całości zmieniany 1 raz  

kuczus 
Kot

Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 01:59   
   jak tu trafiles/as?: szukając dobrego Hip Hopu

ja jestem tutaj nowy:D ale pierwszy raz to było cośprzed przewą zdrowotną: Kicki Flip na murek no i wyszło tylko tyle co pamiętam że dostałem tailem w krocze :D no a utrata pamięci z wiadomo jakiego powodu :P nie myślało się wtedy o tym aby pamiętać co się stało:)

MeloN 
MODerator
_AVE EWENEMENT_

Zaproszone osoby: 16
Imię: Ukasz
Uznanie dla: Włodiego, Sokoła, Pelsona
Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 14:27   
   jak tu trafiles/as?: No Własnie ! Jak ?

Ja Wielkich Nie Mialem ;)
Jedynie...Kiedys Na Desce... Byl Wysoki Murek I Wskoczylem Na Niego Na 50-50 I Deska Mi Uciekla Do Przodu I Spadlem Plecami Na Kant Murka A Pozniej Na Ziemie ;)

KROPLA*** 
MODerator

Imię: Joceline
Uznanie dla: AGGRO, ERSGUTERJUNGE
Pomogła: 9 razy
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 12:07   
   jak tu trafiles/as?: wrk przesłał mi link

ja tam na rowerze nigdy wyczynowo nie jeździłam... ale kiedys (mialam jakies 11-12 lat) wybralam sie na przejazdzke z kolezanką... no i jechalysmy taka drogą, która byla no mozna powiedziec malym pagurkiem... chcialam sie rozpedzic, wstalam z siodelka i zaczelam mocniej pedalowac... no i w tym momencie -moje jakze cudowne-przerzutki zeskoczyly z zebatki i tym czym nnie powinnam spadłam na ramę rowera... nie pamietam jak wrocilam do domu...
Ze o bolu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet miłość"

"Walka o pokój jest jak pieprzenie w imię dziewictwa"

NoBoDy_KnOwS 
MODerator
Nobody's_Perfect

Zaproszone osoby: 5
Imię: Córka diabła
Pomogła: 23 razy
Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 11:45   
   jak tu trafiles/as?: Z piekielnych czeluści

Takich starsznych upadkow nie bylo, moze dlatego, ze raz jechalam na desce i raz sie wywrocilam. Deska mi wyjechala spod nog, a ja lecialam na tylek. Osoby, ktore to widzialy mowily, ze wydawalo sie, ze strasznie dlugo upadalam.

A u mnie od lat, tylko miłość i rap..

WizU 
Addicted to hhf
A ja mam plan

Zaproszone osoby: 2
Imię: Sławomir
Uznanie dla: Pih, Eldo, Ry23
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 13:20   
   jak tu trafiles/as?: google

A ja jechałem z duzej i długiej górki i zaczepiłem o kamy kólkiem (deskorolka) i posunąłem kilka metrów po asfalcie na mojej miednicy. Choć sunąłem na bluzie to do tej pory mam bliznę na skórze :) hehe

Arek1987 
God
Lord of the Darkness

Zaproszone osoby: 17
Imię: Arkadiusz
Uznanie dla: Pih'a
Wysłany: Czw 22 Lis, 2007 16:53   
   jak tu trafiles/as?: Od znajomego wiem

Ja miałem sytuację taką:

Z kolegami nie mieliśmy skateparku, więc robiliśmy sami przeszkody.A "sprzęt" kradlismy przewaznie z budow, a także zbieraliśmy w lesie.

Pewnego razu stworzyliśmy taką kostrukcję:
Nie pamiętam juz za bardzo, ale mniej więcej tak wyglądąło.Zdaje mi się, że trochę wyższe to jeszcze było, bo było jeszcze chyba coś podłożone pod to:

Tak powinno to wyglądać:
Jade od prawe strony, wskakuję na listwę i grind'uję , po czym przeskakuję na drugą listę i znowu grindem zjeżdżam na dół.

A ja to tak zrobiłem:
Pojechałem z prawej strony, skoczyłem na listwę i spadłem chyba trochę za mocno, bo listwa się osunęła i poleciałem na dół, uderzając całym ciężarem ciała, bokiem brzucha w cegłe, która przez to rozwaliła się na pół.
Najlepsze jest to, że mi się nic nie stało.Nie miałem chyba nawet draśnięcia i nic mnie nie bolała.Po prostu "szczęście w nieszczęściu".

A raz miałem upadek bolący.(jeśli można uznać to upadkiem).
Uczyłem sie wtedy kickfilp'a i spadając spadłem prawą nogą na truck'i (deska się za dużo obróciła) i wygiąłem sobie prawą nogę w kostce, tak, że była pod kątem 45 stopni.
Od razu poleciałem na ziemie, bo nie mogłem ustać i siedziałem na niej bez ruchu prawie 5 min.I nie muszę dodawac, że ból na samym poczatku był niesamowity...
...przestało boleć i uczyłem się dalej kockflip'a, hehe

Stanisław Lem

Hade 
niezly ziom
znwp..

Zaproszone osoby: 2
Uznanie dla: Tupac, Molesta, ZIP Skład, Onar, Eldo, Bilon
Wysłany: Sob 22 Gru, 2007 02:07   
   jak tu trafiles/as?: Google

był taki jeden pewien upadek... Pierwszy raz na rampie.. hehehe xD
Wszedłem na rampę, stanąłem na krawędzi, przeważyłem prawą nogą... i no 5 minut straciłem przytomność. heheh:P tak, tylko 5 minut... ale ból głowy jaki mnie obóudził już nie był tak krótkotrwały... baniak mnie napieprzał jak nigdy przedtem... xP

MłodyBosky 
God
Prince Of Saiyan

Zaproszone osoby: 5
Imię: Daro Krzychu Metody
Uznanie dla: Pih, Chada, SNS, Mes, LWWL, BRX
Wysłany: Sob 22 Gru, 2007 12:16   
   jak tu trafiles/as?: That's not your fuckin business!

ja kiedyś na rowerze chciałem wyskoczyć xD dzieicęca fantazja ;) miałem ok. 8 lat xD upadek :-/ koła pocentrowane :( rama skrzywiona, kierownica też :( ale po naprawie przez tatusia i dziadka jeżdże nim do dziś:)

POMÓŻ: http://s1.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=295581

maciekpl 
niezly ziom

Uznanie dla: pfk kompany
Wysłany: Sob 22 Gru, 2007 13:24   
   jak tu trafiles/as?: net

ja kiedyś jak zaje**łem na klate to się dusiłem, byłem sam. serio myślałem ze umrę, całe życie mi przeleciało przed oczami. dusiłem się z 10 minut (jakieś ilości tlenu do płuc docierały) a potem zaczęło powoli przechodzić....potem zrezygnowałem z nauki hardcoreowej jazdy na BMX ;-)

derowski 
Nowak

Wysłany: Sro 26 Gru, 2007 13:02   
   jak tu trafiles/as?: bylem uzytkownikiem

Heh... w sumie to bedzie troche z innej beczki ale raczej nie bedzie to off topic :)
Swego czasu trenowalem Parkour... No i z ziomami wybralismy sie na trening :) moją uwagę przykłuły 2 barierki na tarasie które były w odleglości 3 metrow od siebie na wysokości około 4/5 metrów. Nie były tak bardzo daleko od siebie wiec postanowiłem sobie skoczyć... Podszedłem do tego skoku na zbyt duzym luzie... to byl blad :( Jedna noga przeleciala przez barierke a 2ga w nią uderzyła w ten sposób ze złamała sie w piszczelu, było to złamanie otwarte... mało tego podszas lądowania po 2giej stronie barierki spadlem na zebra i 2 zeberka złamane... :) Od tamtej pory dalej katuje parkour ale kazdy skok jest wykonywany zawsze na 100% :) Pozdrawiam! :P
Ostatnio zmieniony przez derowski Sro 26 Gru, 2007 13:04, w całości zmieniany 1 raz  

dmi 
Kot

Imię: Kuba
Uznanie dla: Eldo Pih Pezet
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 11:56   
   jak tu trafiles/as?: Z Google

hmm w wieku 12 lat bawilem siew dh :) amor mi sie nie odgial i mnie wyrzucilo w przestrzen skutek- zlamay lokiec i operacja na wyrostku peknieta kosc w nadgarstu i liczne otarcia :(

Odpowiedz do tematu