Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 08:39
jak tu trafiles/as?: założyłam je =]
ONYKS_88 napisał/a:
heh dziki i zarazem infantylny pomysł imo po co odpracowywać warna ?
najlepiej to panować nad swoimi emocjami i nie bluzgać, nie pisać durnych wpisów i everythings gonna be all right Przynajmniej z mojego punktu widzenia tak to opisuję .
brawo.
Lepiej się wcześniej zastanowić, a nie potem próbować odpracować.
Cytat:
Ta opcja jest akurat bez sensu. O znikaniu po 6 miesiącach można pogadać
o a to jest dobra opcja.
I chyba ją własnie zaraz wprowadzę :-)
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 12:28 Re: Warny jak tu trafiles/as?: dostalam linka
Ebro napisał/a:
mianowicie wielu użytkowników, dobrych i przykładnych użytkowników forum otrzymuje warny z błachych powodów albo wynikające z prowokacji a potem dostaje bana...
no właśnie...
uważam ,że to żałosne... i co też teraz dostane warna za moją szczerośc? he?
brawo dla tych co niesprawiedliwie dają warny jestescie super... ironia
Zaproszone osoby: 1
Uznanie dla: tych co sie nie sprzedali Pomógł: 10 razy Wiek: 98 Dołączył: 10 Lis 2006 Posty: 2148
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 12:48
jak tu trafiles/as?: google
polamany-ludzik napisał/a:
Ebro napisał/a:
mianowicie wielu użytkowników, dobrych i przykładnych użytkowników forum otrzymuje warny z błachych powodów albo wynikające z prowokacji a potem dostaje bana...
no właśnie...
uważam ,że to żałosne... i co też teraz dostane warna za moją szczerośc? he?
brawo dla tych co niesprawiedliwie dają warny jestescie super... ironia
Zaproszone osoby: 5
Imię: Córka diabła Pomogła: 23 razy Wiek: 22 Dołączyła: 24 Sty 2005 Posty: 3456 Skąd: Narnia
Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 11:32
jak tu trafiles/as?: Z piekielnych czeluści
Warna mozna dostac za obrazanie uzytkownikow forum i wladze oraz za bluzganie. Akurat ten drugi problem najczesciej sie powtarza. I wbijanie tego do glowy lopatą nie pomaga. A co do bycia szczerym, sorry, ale internet daje wladze i anonimowosc. Tu nie ma bycia szczerym.
Imię: Daro Krzychu Metody
Uznanie dla: Pih, Chada, SNS, Mes, LWWL, BRX Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 2261 Skąd: Ćmielów
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 23:59
jak tu trafiles/as?: That's not your fuckin business!
Dokładnie Nie powiem ja mialem kilka WARNów, ale znikły bo były na innych zasadach kiedyś teraz przyzywczaiłem się, bo należymy do społeczeństwa tego forum i aby tu zostać trzeba przestrzegać pewnych zasad
Imię: Kuba
Uznanie dla: tych, którzy wiedzą na czym to gówno polega:) Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 1148 Skąd: Sokołów P
Wysłany: Sro 07 Maj, 2008 07:31
jak tu trafiles/as?: dawanie haseł do archiwum to dobry pomysł :P
Ja to nawet bana miałem. I tak sądze, że nie słusznie. Ale zdarzyło się też że przeklinałem i miałem warny. I uważam teraz, że zakaz używania niecenzuralnych słów jest bardzo dobry i zmienił forum na lepsze...
Warny nie powinny znikać już po miesiącu... Ale 6 miesięcy to długość w sam raz...
_________________ Tytuły poniżej, są rekomendowane przez Wyższą Szkołę Bounce'u i Lansu