Imię: Marek
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 19:46
jak tu trafiles/as?: i
"..w imię niepowodzeń, idź dalej,
idź jakbyś tu był zupełnie sam i powtarzaj
"tego nie zabiorą nam.. "
[ Dodano: Nie 07 Lut, 2010 19:55 ]
Mam dzisiaj wiele wyrzutów sumienia
Bo wiem, że rzeczywistość nie zna skrótów do Nieba
Bez uczuć się umiera, nawet utrzymując tętno
Jeśli w sercu ma być pusto, głucho, zimno, drętwo!
Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 19:09
jak tu trafiles/as?: przypadkiem
też czuję strach lecz 'umiem' go pokonać
zamiast nienawidzić wolę kochać
nie chce burzyć chce budować...
[ Dodano: Pon 08 Lut, 2010 21:56 ]
'Daj mi więcej,musze mieć wiecej,prosze o wiecej.Nie mniej a wiecej !Pragniemy wiecej..i co sie stało ?!.My zawsze mamy za mało ...'
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 20:29
'A ja chce Cie miec i chciałbym przy Tobie zasnąć i upiłem się już Twoim pieknym usmiechem.A wokoł nas to zamglone miasto wiec zgaś tą wystudiowaną niechęć.I ruszmy do...nie wiem.Na bakier z sensem, tam gdzie poniesie nas niezrozumiała chemi
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 21:38
Masz charakter dzieciaka choć się zbliżasz do trzydziestki.
[ Dodano: Sro 10 Lut, 2010 17:54 ]
`Dziewczyno olewaj to co gadaja na ciebie te dupy, podnies serce do gory, podnies serce do gory . Chlopaku olewaj to co gadaja na ciebie te gbury, podnies serce do gory, podnies serce do gory .