Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 20:27
jak tu trafiles/as?: Z innego forum.
Pewnie ze tak Cały czas się rozwijają!
_________________ Tylko popatrz ile wokól nas jest kurestwa, coraz mniej miedzy ludzkich więzi i braterstwa, na rzecz udawanych gestów i pozerstwa, od tego fajansu oddziela mnie gruba kreska!
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 20:40
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
pewnie ze tak jak dla mnie plyta "inni niz wszyscy" mistrzostwo:) wczesniejsza byla ekhem.. kazdy wie ale chloapki sa dobrz szczegolnie jak chodzi o technike i flow to rzadko zdarza sie zeby w polskim skladzie bylo dwoch typow na rownym DOBRYM poziomie a tu Trzech świetnych raperów
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 20:50
jak tu trafiles/as?: juz tu byłem
mK44a napisał/a:
pewnie ze tak jak dla mnie plyta "inni niz wszyscy" mistrzostwo:) wczesniejsza byla ekhem.. kazdy wie ale chloapki sa dobrz szczegolnie jak chodzi o technike i flow to rzadko zdarza sie zeby w polskim skladzie bylo dwoch typow na rownym DOBRYM poziomie a tu Trzech świetnych raperów
własnie z tym sie zgodze
_________________ jeśli chcesz być kimś najpierw musisz byc sobą
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 23:02
jak tu trafiles/as?: dostalam linka
ich pierwsza plyta nie zrobila na mnie wrazenia... za to ta 2 jest rewelacyjna sa nie do podrobienia, maja wlasny orginalny styl, ogolnie uwazam ze ich plyta "inni niz wszyscy" trzyma wysoki poziom
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 23:15
jak tu trafiles/as?: juz tu byłem
polamany-ludzik napisał/a:
ich pierwsza plyta nie zrobila na mnie wrazenia... za to ta 2 jest rewelacyjna sa nie do podrobienia, maja wlasny orginalny styl, ogolnie uwazam ze ich plyta "inni niz wszyscy" trzyma wysoki poziom
Masz racie pierwsza płytka byla do bani ale 2 jest niezła
_________________ jeśli chcesz być kimś najpierw musisz byc sobą