Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 12:11
jak tu trafiles/as?: dostalam linka
RafisLSP napisał/a:
anetus170 napisał/a:
dla mnie masz stajla
anetus170 napisał/a:
'zapomnij o tym
niewiem czy wiesz ale to nie wszystkie ich kawałki,ale jesli oceniasz wykonawce po dwóch kawałkach to spoko
Zobaczmy na Twoje uznanie:
PIH kawałkek ''cokolwiek'' też moge to nazwać tanim hitem,dla mnie to tez ma nie wiele wspólnego z rapem i nawijką...
po pierwsze: uspokój sie! bo nie moge juz czytac tych Twoich wypowiedzi...
po drugie: jezeli komus nie spodobała się ich pierwsza płyta to nie naskakuj na nikogo z tego powodu... dla mnie ich pierwsza plyta miala lilka fajnych kawalkow, moge je wymienic na palcacj jednej dłoni. Takie jest moje zdanie. Wiec przestan sie klucic i naskakiwac z tego powodu... Przestan narzucac komus swoje zdanie na sile! To tyle na ten temat...
Imię: Aneta
Uznanie dla: PiH, Ostry, Gural, Te Tris, 834
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 15:57
jak tu trafiles/as?: google wie wszystko
WORMek napisał/a:
Ej ej przecież każdy się rozwija i potrzebuje na to czasu.. więc nie wymagajmy żeby 3W od pierwszej płyty był super..
ale ja nic od nich nie wymagam, nie wiem czy zauważyłaś... po prostu wyraziłam swoje zdanie na temat ich pierwszej płyty i ogólnie początkowych nagrywek... a znam składy i raperów których pierwsze tracki były naprawdę dobre. ema.
1989tfk
żeby rozwiać wątpliwości mogę napisać, że jestem kobietą... mimo wszystko...
_________________ I zamiast mówić co myślisz zacznij myśleć co mówisz.
Ostatnio zmieniony przez anetus170 Nie 04 Maj, 2008 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 18:25
jak tu trafiles/as?: google ;d
Porównywać piha do 3w? Ludzie, przecież to dwa odmienne style. PIH to bezmózgi łysol, który nie umie skleić jednego wersu bez użycia niecenzuralnego słowa na K. W przypadku Piha nie da się określić złego kawałka? Ja bym raczej powiedział nie da się określić kawałka NA POZIOMIE. Zresztą, o gustach się nie dyskutuje a ten temat dotyczy zespołu 3W, chcecie pogadać o pihu - napiszcie w temacie o nim jeżeli jest, jeżeli nie ma załóżcie.
a teraz słówko o 3W:
Ich postęp jest NIEWYOBRAŻALNY, mają swój własny styl, przyjemnie się ich słucha.
Ostatnio zmieniony przez mnb Nie 04 Maj, 2008 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Uznanie dla: Tych ludzi,Którym ten rap sie nie nudzi.-DGE-
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 22:47
jak tu trafiles/as?: z google ...
Co do tych podkreślam PIERWSZYCH kawałków... hm nie były złe...
Dla mnie wiele kawałków z ich pierwszej płyty jest dobra.
Zwróćcie uwage jaki wyskoki poziom mają jak na POCZĄTKI nagrywania rapu...
są gusta i gusciki;p
Zresztą rozwijają sie niesamowicie.
Zresztą, lepiej nagrywać najpierw kawałki w stylu "dla mnie masz stajla" a potem coś tak dobrego jak robią teraz, niż zaczynać na "normalnym" rapie a kończąc na piosenkach typu Doniu ...
btw, ostatnio mezo grał koncert u mnie w mieście hah
_________________ Zaliczam glebę - wstaję, idę przed siebie
Tej szansy nie pogrzebie, coś daje znaki mi na niebie
Mina zrzednie tym co nie wierzyli
powiedzą kiedyś - PDG tu byli, prawdę mówili
Uznanie dla: Tych ludzi,Którym ten rap sie nie nudzi.-DGE-
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 23:18
jak tu trafiles/as?: z google ...
Ja na meza tez nie poszłem;p
Chociaż wiele osób poszło tam tylko dlatego, że cos sie dzieje;p
Tak wracając do tego "Zapomnij o tym" 3W.
Odpaliłem sobie teraz ten kawałek, i tak myśle że on nie jest taki zły...
Technicznie jest spoko, i wogule.
Możecie powiedzieć co z nim nie tak? wokal kobiety w refrenie...?
// Nie poszedłem
_________________ Zaliczam glebę - wstaję, idę przed siebie
Tej szansy nie pogrzebie, coś daje znaki mi na niebie
Mina zrzednie tym co nie wierzyli
powiedzą kiedyś - PDG tu byli, prawdę mówili
Ostatnio zmieniony przez NoBoDy_KnOwS Wto 06 Maj, 2008 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008 06:58
jak tu trafiles/as?: ... :P
Cytat:
RafisLSP
Uznanie dla: Jedi Mind Tricks,Kno
Jego słuchajcie,on wam drogę wskaże Nieee,naprawdę,JMT tu? Big up,dobry gust.
Widzę,że większość ma manię używania słowa "hiphopolo",które jest swoj.ą drogą bardziej wieśniackie niż kawałki w tym....stylu.Co do 3W to nie oni się poprawili(no,progres na pewno zaliczyli,ale o to tutaj chodzi),tylko Camey nie naciskał na nich co do singla (bo nie mam złudzeń-swoje negatywne opinie na temat 3W większość osób wysnuła na podstawie "Dla mnie masz stajla",płyty ofkoz nie słuchając,bo po co...),chłopaki mieli pełną dowoloność.Więc najpierw radzę poszperać i nabyć trochę wiedzy na ten temat,zamiast pisać głupoty.