Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 22:06
jak tu trafiles/as?: z google ...
Pietnastu emsiiii^^ To zapamietałem z 1 płyty^^
A druga jaknajbardziej wypas, ładnie jadą chłopaki bragga^^
Zresztą...3WKASTA;p
_________________ Zaliczam glebę - wstaję, idę przed siebie
Tej szansy nie pogrzebie, coś daje znaki mi na niebie
Mina zrzednie tym co nie wierzyli
powiedzą kiedyś - PDG tu byli, prawdę mówili
Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 22:11
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
xTrin44 napisał/a:
Pietnastu emsiiii^^ To zapamietałem z 1 płyty
mi sie podoba ten kawalek:P
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Uznanie dla: Jedi Mind Tricks,Kno
Wiek: 20 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 130 Skąd: Środa Wlkp
Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 22:40
jak tu trafiles/as?: zły skręt
anetus170 napisał/a:
Prawda jest taka że kiedyś robili syf, ale album "Inni niż wszyscy" jest bardzo dobry
W takim razie podaj jakieś argumenty potwierdzające Twoje zdanie,bo jestem ciekawy co ciekawego mozesz powiedziec..
To ze kawałek dla mnie masz stajla leciał na vivie nie znaczy ze robili syf.
Imię: Aneta
Uznanie dla: PiH, Ostry, Gural, Te Tris, 834
Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 23:25
jak tu trafiles/as?: google wie wszystko
RafisLSP napisał/a:
W takim razie podaj jakieś argumenty potwierdzające Twoje zdanie,bo jestem ciekawy co ciekawego mozesz powiedziec..
To ze kawałek dla mnie masz stajla leciał na vivie nie znaczy ze robili syf.
nie chodzi mi o fakt, że ten kawałek leciał na vivie, bo to akurat w tej chwili raczej podrzędna sprawa (chociaż sam teledysk też wrażenia nie robi!!) tanie hity w stylu 'dla mnie masz stajla' czy choćby 'zapomnij o tym' jakoś do mnie nie przemawiają.. to jest syf i kaleczenie hip-hopu... teksty wyjęte nie powiem skąd, zupełny brak koncepcji na tracki... ale jak już wspomniałam nie mam nic do 3W bo słucham i czekam na "Złodziei czasu"
_________________ I zamiast mówić co myślisz zacznij myśleć co mówisz.
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 17:16
jak tu trafiles/as?:www.google.pl
Poprawili się
_________________ "Pamiętam nie zapomnę, nie zapomnę pamiętam. O wszystkich dobrodziejstwach i o wszystkich przekrętach. Co w życiu mnie spotkało, a na co jeszcze czekam"
Imię: Aneta
Uznanie dla: PiH, Ostry, Gural, Te Tris, 834
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 20:33
jak tu trafiles/as?: google wie wszystko
RafisLSP napisał/a:
niewiem czy wiesz ale to nie wszystkie ich kawałki,ale jesli oceniasz wykonawce po dwóch kawałkach to spoko
nie wiem czy wiesz, ale nie mam zamiaru wymieniać wszystkich ich kawałków które nagrali na początku i które według mnie są beznadziejne... podałam po prostu 2 przykłady dla poparcia tego co napisałam wcześniej... moje zdanie jest takie że to było dno i tyle, Ty masz prawo sądzić inaczej i luz, szanuje to...
btw. nie oceniam wykonawcy po kilku kawałkach, bo zauważ iż w żadnej swojej wypowiedzi NIE OCENIŁAM OGÓLNIE CAŁEGO SKŁADU, napisałam tylko że to co robili na początku było beznadziejne...
A co do "cokolwiek" to powiem tyle, że ten kawałek świetny nie jest, poza tym nie wiem po co do całej sprawy mieszasz PiHa skoro rozmawiamy o 3W.. pozdrawiam
_________________ I zamiast mówić co myślisz zacznij myśleć co mówisz.