Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 22:48 THE GAME jak tu trafiles/as?: juz tu byłem
Kieruje ten temat do wszystkich którzy szanują tego rapera czekają na jego nową płytkie a i czy według was w niósl on cos do rapu bo slyszalem juz rózne wypowiedzi na jego temat
_________________ jeśli chcesz być kimś najpierw musisz byc sobą
Wysłany: Sro 07 Maj, 2008 20:31
jak tu trafiles/as?: juz tu byłem
the game???tez pytanie...po ya boy najlepszy z west coastu jesli wogole wiesz co te slowo znaczy haaahaaaaa....wydal 2 plyty ktore smialo mozna nazwac klasykami...i oczywiscie ma czarny pas w ponizaniu bo na mixtapach jedzie po 50 ojro rowno...jego teksty sa dla mnie po prostu git...i juz mnie wnerwia te twoje lamerstwo...w.g.mnie guzik sie znasz...myslisz ze slyszales mezo w 30 ton to charcisz???dawaj na bitwe teksciarska jesli taki kozak jestes...spiesz sie z odp.bo tekscik poleci boot...
_________________ jeśli chcesz być kimś najpierw musisz byc sobą
Uznanie dla: Jedi Mind Tricks,Kno
Wiek: 20 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Środa Wlkp
Wysłany: Sro 07 Maj, 2008 21:00
jak tu trafiles/as?: zły skręt
Tak,więc mówisz żewniósł do rapu dwie i pare mixtapów na których wszystkim jechał?No naprwde takie płyty maja wielka wartośc.Czy teksty pełne przekleństw i gróźb moga mieć wartość?
1989tfk napisał/a:
i juz mnie wnerwia te twoje lamerstwo...w.g.mnie guzik sie znasz...myslisz ze slyszales mezo w 30 ton to charcisz???
Widzę ze zupełnie nie potrawisz odpisać na poziomie tylko wykręcasz się jakimis niby groźbami.Jednak to nie ukryje braku wiedzy i umiejetnosci prowadzenia dyskusji?
1989tfk napisał/a:
dawaj na bitwe teksciarska jesli taki kozak jestes...spiesz sie z odp.bo tekscik poleci
dalej pisz,musiałbym być głupi zeby na Twojego dissa odpowiadać.Nie potrafisz nawet odpowiedzieć na jedno pytanie.Nie wiesz jak i co odpisać i strasznie Cię to wnerwia i dlatego piszesz ze niby słucham meza i nic nie wiem.
Smieszny jesteś....
Ostatnio zmieniony przez RafisLSP Sro 07 Maj, 2008 21:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw 08 Maj, 2008 11:15
jak tu trafiles/as?: ... :P
Salvatore tak się składa,że w każdym temacie w którym ktoś pisze głupoty trzeba tego kogoś o tym uświadomić,tak więc 1989tfk, człowieku,którą płytę Game'a Ty chcesz klasykiem nazwać? Cały czas lize tyłek NWA,ma zero przekazu,ma średni flow i dobre bity.Faktycznie,cudowny raper.Posłuchaj sobie The Roots,człowieku i porównaj.Bo oni to są geniusze,a The Game to jest...wack.I tyle.
Wysłany: Czw 08 Maj, 2008 14:29
jak tu trafiles/as?: Z piekielnych czeluści
Chciałabym tylko przypomnieć, że dwaj Panowie dostali już warny za obrażanie siebie nawzajem i mam nadzieje więcej się to nie powtórzy. Obrzucanie się mięsem i wyśmiewanie jest troszke nie na miejscu i mam nadzieję, że pokażecie klase dyskutując na poziomie.
Wysłany: Czw 08 Maj, 2008 18:37
jak tu trafiles/as?: Google
1989tfk, po co się tak rzucasz ? to forum..trochę kultury.
ale wracając do tematu..
The Game.. nie trafia do mnie w ogólę , nie powiem o nim zbyt wiele bo zbyt wiele go nie słucham ;] można nawet powiedzieć , że po przesłuchaniu raz płyty Doctor's Advocate nie włączyłam go więcej.