Imię: Konrad
Uznanie dla: OSTR
Wiek: 15 Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 58 Skąd: Manchester
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 19:57
jak tu trafiles/as?: Od kumpla ;)
ale ten sampel juz slyszalem gdzies ; d nie pamietam tylko dokladnie gdzie, znajde kawalek to zedytuje.. o k***a : D 20 jest na samplu z ktorego Def ciął na Tygodniowka EP ; d tylko ze tak dziwnie podobny ; d
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 20:46
jak tu trafiles/as?: od kumpla
Nie musisz szukać, ten kawałek to Krystyna Prońko - Deszcz w Cisnej, i wiesz jakoś nie martwi mnie to że już słyszałeś ten sampel. Dodam też że nie znam żadnego Def'a i epki Tygodniówka i jest mi z tego powodu niezmiernie przykro.. ; )
_________________ ...jest tylko hip-hop, afrodyzjak i lek na wszystko...
Imię: Konrad
Uznanie dla: OSTR
Wiek: 15 Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 58 Skąd: Manchester
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 17:34
jak tu trafiles/as?: Od kumpla ;)
Fajans__ napisał/a:
Nie musisz szukać, ten kawałek to Krystyna Prońko - Deszcz w Cisnej, i wiesz jakoś nie martwi mnie to że już słyszałeś ten sampel. Dodam też że nie znam żadnego Def'a i epki Tygodniówka i jest mi z tego powodu niezmiernie przykro.. ; )