Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 15:20 Spotkanie forumowiczów... jak tu trafiles/as?: przez przypadek...
Im wcześniej zaczniemy o tym dyskutować, tym większe prawdopodobieństwo że się powiedzie...
A więc jakie macie propozycje co do miejsca, kiedy mielibyście czas i gdzie bylibyście w stanie dojechać. No i kogo chcielibyście zobaczyć, pogadać
Według mnie lipiec / sierpień to dobre na spotkanie i w miare ciepłe miesiące, a co do miejsca to ja moge po całej Polsce chociaż były już propozycje nad morzem (tereny między Szczecinem, a Władysławowem)
a z resztą:
WYPOWIADAJCIE SIĘ !!!
//
Ankiete dodałem
a od teraz będe na bierząco dopisywał każdą chętną osobę i konkretne miejsce, które proponuje, a więc:
bunia - cała Polska
eSDeKa - morze
Natalka666 - cała Polska
44mala44 - morze
Rutekk- morze
NoBoDy_KnOwS - morze / Mielno
nig - WWA, Suwałki
polamany-ludzik - cała Polska
Jesper - cała Polska
jOX- cała Polska
Blizz - WWA
spec ldz - ŁDZ, WWA
Atena504 - morze i WWA
MeloN - morze / Mielno
to są narazie takie, które wyczytałem z postów (w ankiecie może okazać się troche inaczej)
texty typu "jak rodzice pozwolą" i osoby poniżej 17 roku życia(już nie wymagam 18) będą usuwane (musicie to zrozumieć, ma być konkretnie i na temat)
i jeszcze każdy wypowiadający się w tym temacie niech poda swój wiek, bo u nie każdego widać...
no i Prośba do wszystkich, aby za każdym razem zaglądali na pierwszą strone i nie zadawali zbędnych pytań tylko propozycje, no i rzecz jasna ma być dyskusja
Ostatnio zmieniony przez armmaster Pon 21 Kwi, 2008 18:14, w całości zmieniany 6 razy
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 16:29
jak tu trafiles/as?: przez przypadek...
i jeszcze mam chciałbym, aby było to w jakimś domku nad morzem, jeziorem...
i w tym domu impreza a co na imprezie?
może Nasi forumowi Emce mogliby się zaprezentować na micu
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 16:35
jak tu trafiles/as?: W sumie przypadkowo :)
dobra propozycja hehe ja sie piszę normalnie. Najlepiej jak było mówione Lipiec / Sierpień (lepiej Sierpien bo z reguły w Lipcu do roboty żeby hajs mieć:)) i najlepiej nad morzem ale to sie mozna dogadac zebrac ekipe ustalić miejscowość. Do wakacji jeszcze czas ;]
_________________ Wszyscy zjednoczeni w rapie, to jest to-łapiesz?
Takie gadanie 'pogadam ze starymi', my juz je znamy i wiemy, ze osoby ponizej 18stki nigdy sie nie zjawia. Do tego beda gadki, ze kazdy by chcial u siebie w miescie.
Ostatnio zmieniony przez NoBoDy_KnOwS Nie 20 Kwi, 2008 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 20:35
jak tu trafiles/as?: z innego forum
Chcialabym naprawde
ale planuje pracowac. Jezeli wyjade za granice na pewno sie nie zjawie. Jezeli w swojej miescinie albo w Wawie (jak planuje) bede sie starala byc
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 21:39
jak tu trafiles/as?: dostalam linka
nig napisał/a:
Chcialabym naprawde
ale planuje pracowac. Jezeli wyjade za granice na pewno sie nie zjawie. Jezeli w swojej miescinie albo w Wawie (jak planuje) bede sie starala byc
tez zamierzam isc do pracy.... chociaz sa duze szanse ze przyjechalaym na spotkanie... fajnie było by Was poznac .. moze poszli bysy przy okazj do jakiegos klubu na koncert hh
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 22:13
jak tu trafiles/as?: Cudem :)
Osobiście mogę was poprzeć, chociaż wątpię, czy będziemy wstanie zorganizować takowe spotkanie dopinając wszystko na ostatni guzik. Jeżeli są chęci i odpowiedzialność, to jest i też większe prawdopodobieństwo, że może się nam udać. Jeżeli ktoś się wyraża, a dobrze wie, że nie pojedzie, to o takim spotkaniu nawet nie ma mowy. Jak już ktoś wspomniał, zapewne nie obejdzie się bez docinek, że lepiej zorganizować wyprawę w góry, zamiast nad morzem. Więc proponuję rozwiązać to demokratycznie poprzez głosowanie w ankiecie, lub w postach z pytaniem o ustalenie miejsca spotkania. To by było na tyle.
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 22:23
jak tu trafiles/as?: Z google
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
Takie gadanie 'pogadam ze starymi', my juz je znamy i wiemy, ze osoby ponizej 18stki nigdy sie nie zjawia. Do tego beda gadki, ze kazdy by chcial u siebie w miescie.
rodzice hmm nie aż taki problem, tylko raczej ide do roboty na całe wakacje, do legalnej więc urwac się będzie problem, chyba że tak piątek, sobota niedziela... w poniedziałek kaca w robocie się by wyleczyło, obejrzało zdjęcia i gitara
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 22:50
jak tu trafiles/as?: Wyszukiwarka
nig napisał/a:
Chcialabym naprawde
zgadzam się stolica najlepsza ^^
ps. leci ktoś może na Warsaw Challenge? Za****e koncerty się szykują
// Wulgaryzmy (na forum zaliczamy do nich zaje******) nie sa mile widziane, podobnie jak off topy.
Ostatnio zmieniony przez NoBoDy_KnOwS Pon 21 Kwi, 2008 13:41, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 22:50
jak tu trafiles/as?: Wyszukiwarka
do wwa nie mam tak daleko
_________________ Ja to kocham, w sercu radocha, duma w tych przekrwionych oczach.
Kiedy slysze Twoje slowa"nie przestawaj ziom rymowac"
To az chce sie dalej pisac, moc ta drzemie w dlugopisach.