Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008 23:23
jak tu trafiles/as?: przez przypadek...
spokojnie...narazie planujemy
nikt nie wie do końca co w okresie wakacyjnym będzie robił
przynajmniej już teraz wiemy wstępnie jak to wygląda, jakie jest zaangażowanie
co będzie to będzie
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 23:06
jak tu trafiles/as?: google
bunia napisał/a:
Cytat:
jak ma wypalic jak kazdy z gory zaklada, ze nic z tego nie wyjdzie?
ależ to nie nasza wina, to po prostu typowe podejście Polaków
Dokładnie tak jest.;]
Co do miejsca to gdyby było jak jeszcze dwa lata temu i wstecz proponowałbym Drawno,małe miasto nad rzeką Drawą a zjeżdżało wielu Raperów z Polski.Niestety w poprzednim roku nie wiadomo z jakich przyczyn w Niedziele nie było żadnego koncertu z udziałem Raperów a był to dzień w którym przez cały czas koncerty się odbywały.Nie wiem jak to będzie w tym roku,a i noclegi w domkach letniskowych były dość tanie.
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 17:39
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
jak juz pisalam na Sb to ja odpadam, poniewaz.. a pochwale sie wam za kilka miesiecy :)na pewno zrozumiecie heh
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk