Wysłany: Sro 13 Cze, 2007 20:16
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
w sandomierzu jest ale lludzie z moich okolic kochaja hardcore i jezdzimy tam gdzie nie wolno a nie po jakis bzdetnych betonowych wycackanych skate parkach
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Wysłany: Czw 14 Cze, 2007 20:26
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
MłodyBosky, tarnobrzeg ale do sandomingo mozna deska przejechac
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Imię: Joceline
Uznanie dla: AGGRO, ERSGUTERJUNGE Pomogła: 9 razy Wiek: 21 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 2925 Skąd: o75 b-c
Wysłany: Sro 19 Gru, 2007 10:44
jak tu trafiles/as?: wrk przesłał mi link
jest skatepark.
ale nie wiem jak się jeździ bo sama skate'm nie jestem..a nikogo o zdanie nie pytałam.
_________________ "Trzeba się godzic
ze chcesz mowic ale nikogo NIC to nie obchodzi
Albo nie umiesz albo zycie tak sprawilo
Ze o bolu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet miłość"
"Walka o pokój jest jak pieprzenie w imię dziewictwa"
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 18:08
jak tu trafiles/as?: Nie pamiętam :/
U mnie w Łęcznej też jest jeden, ale fotki nie wrzucę, bo wstyd... (podpisywałem petycję o środki na jego budowę... :/)
Co prawda widziałem tam parę razy tych, co uprawiają ten sport, ale w większości to miejsce oblegane jest przez dzieci na rolkach...
Ostatnio widziałem bawiące się tam dzieci z przedszkola, które znajduje się w pobliżu... ;|
Żenada
Wysłany: Nie 03 Lut, 2008 19:56
jak tu trafiles/as?: przez przypadek, z neta
W Pozaniu nie wiem gdzie ale pewnie nie jeden jest. W okolicy nie ma. Mój kolega miał kiedyś pomysł żeby zrobili i był u drektorki szkoły, niby tam miała z kimś rozmawiać bo nawet jej się spodbało to ale jak na razie nic nie powstało. A miejsce jest bo ostatnio ogrodzili kawałek wolnego terenu i trawka tam tylko rośnie
_________________ Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż, że się mylili, nie czekaj ani chwili..
..Jeśli nie złamiesz schematów tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów..
Gdzieś daleko od błysków fleszy bit w uszach duszę leczy..;)