Wysłany: Sob 10 Maj, 2008 12:25
jak tu trafiles/as?: Z innego forum.
Ema
_________________ Tylko popatrz ile wokól nas jest kurestwa, coraz mniej miedzy ludzkich więzi i braterstwa, na rzecz udawanych gestów i pozerstwa, od tego fajansu oddziela mnie gruba kreska!
Wysłany: Sob 10 Maj, 2008 19:33
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
siema rowiesniczko
milego uzytkowania forum
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Wysłany: Sob 10 Maj, 2008 19:57
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
mi sie chyba cos ...pomyslilo bo myslalm ze masz 18 a teraz jzu 15 heh
[ Dodano: Sob 10 Maj, 2008 19:59 ]
a poza tym propsy za odwage w uznaniu dla mezo nie mam nic zlego na mysli opr4ocz tegoz e dzieci neo moglyby sie czepiac jak nakrecone
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Imię: Monika
Uznanie dla: Cypress Hill, Peja , Paktofonika
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 23 Skąd: z Kaznowa
Wysłany: Sob 10 Maj, 2008 20:05
jak tu trafiles/as?: od znajomego
mK44a napisał/a:
mi sie chyba cos ...pomyslilo bo myslalm ze masz 18 a teraz jzu 15 heh
[ Dodano: Sob 10 Maj, 2008 19:59 ]
a poza tym propsy za odwage w uznaniu dla mezo nie mam nic zlego na mysli opr4ocz tegoz e dzieci neo moglyby sie czepiac jak nakrecone
znaczy podoba mi się tylko jedna piosenka Mezo a tak poza tym to nie bardzo (i wydaje mi się że to zmienię, ) Pozdro dla ciebie
_________________ Hip hop rządzi!!! Pozdrowienia dla wszystkich!!!
Ostatnio zmieniony przez Nikaaa666 Sob 10 Maj, 2008 20:14, w całości zmieniany 1 raz