Wysłany: Sob 08 Lip, 2006 15:18 pomysł na konkurs ;) jak tu trafiles/as?: założyłam je =]
Macie jakieś propozycje dt. konkursów jakie moglibyśmy zorganizować?
tak sobie pomyślałam, że możnaby połączyć przyjemne z pożytecznym, i zrobić konkurs na "Mistrza pióra", który polegał by na wyborze osoby, która pisze dużo, mądrze, rozkręcająco, przydatnie, prowokująco, zachęcając innych do debaty.
Co o tym sądzicie? Moim zdaniem odrobina rywalizacji nikomu jeszcze nie zaszkodziła
no i macie jakieś pomysły na sposób nagradzania?
Zaproszone osoby: 14
Imię: Adam
Uznanie dla: O.S.T.R. mistrz freestylu Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2006 Posty: 600 Skąd: Wolsztyn
Wysłany: Sob 08 Lip, 2006 15:24
jak tu trafiles/as?: z domu
bunia napisał/a:
no i macie jakieś pomysły na sposób nagradzania?
Np. jakaś ranga specjalna, którą user by mógby sobie sam wybrać, i dać własny obrazek do niej (tylko nie admin/mod itp, ani zadna z istniejących - poprostu coś oryginalnego) lub już gotową range typu "klepacz postów" albo "rozkrzyczany spec"
I jescze by mógł być konkurs na najlepszego "reklamiarza" forum, poprzez opcje zapraszania osób
Wysłany: Sob 08 Lip, 2006 15:29
jak tu trafiles/as?: założyłam je =]
jabol napisał/a:
I jescze by mógł być konkurs na najlepszego "reklamiarza" forum, poprzez opcje zapraszania osób
oo to też jest świetna opcja jest na forum coś takiego jak link, który ma każdy user, i przez niego zaprasza ludzi. Automatycznie zlicza kto i ile zaprosił osób...
Imię: Adi bo jak inaczej ? Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Wrz 2005 Posty: 543 Skąd: Ciemna strona Miasta
Wysłany: Wto 23 Sty, 2007 09:16
jak tu trafiles/as?: ulalala
zrobcie konkurs na najlepszego uploadera
z checia bym sie odegral WRK
a mysle ze i on by podjal wyzwanie
co do nagrod.
Trafic do grupy ludzi z immunitetem ( takie cos powinniscie stworzyc kazdemu zwyciezcy)
a to by dawalo dozytowni download a uzytkownicy majacy np range uploader juz w tej chwili a niewezmacy w tym konkursie udzialu by ja poprostu stracili
Wysłany: Wto 23 Sty, 2007 09:38
jak tu trafiles/as?: nie wiem sam
adi, elegancki pomysl i nie ma ze ktos mowie ja nie mam szans z wrk tu nie chodzi w sumie o to kto wygra tylko podniesc ilosc uploadu w dziale bedzie fajna zabawa
zrobic temat? albo niech ktos zrobi jak tam chcecie