Zaproszone osoby: 1
Uznanie dla: tych co sie nie sprzedali Pomógł: 10 razy Wiek: 98 Dołączył: 10 Lis 2006 Posty: 2148
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 00:18
jak tu trafiles/as?: google
eMeR napisał/a:
Tylko trzeba inaczej na to spojrzeć.
Od którego kawałka bądź tekstu, miałaby zostać nadana ta ranga userowi?
Czy aktualni tutejsi MC's otrzymali by ją od razu po zaistnieniu tej rangi na forum?
Kto byłby głównym liderem tej rangi?
Ja myśle że by był temat na forum i tam by ludzie pisali komu wg. nich należy sie ta ranga a inni by głosowali czy ma byc w grupie czy nie. Można by jeszcze przyznawać za zwycięstwa w konkursach freestyle'owych itp.
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 00:21
W sumie dobry plan, bo słabemu emce raczej byłoby wstyd dać tą rangę szczerze mówiąc.
Może jeszcze będziemy głosować jaki kolor ma mieć ta ranga, co? hehe.
Imię: Damian
Uznanie dla: Magik i Rahim
Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 18:17
jak tu trafiles/as?: znalazlem na innej stronce link
mi sie pomysl podoba ale w sumie to zalezy od teamu fora a tak w ogole to ja myslalem o czyms innym zeby stworzyc jakis sklad i zrobic jakis kawalek toby moglo byc fajne
Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 20:42
jak tu trafiles/as?: z hasla do pliku :P
AnL_ napisał/a:
mi sie pomysl podoba ale w sumie to zalezy od teamu fora a tak w ogole to ja myslalem o czyms innym zeby stworzyc jakis sklad i zrobic jakis kawalek toby moglo byc fajne
byly juz takie akcje
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 14:43
Powinni się wypowiadać Ci którzy nagrywają,a nie osoby które nie mają do czynienia z mikrofonem...