Zaproszone osoby: 1
Uznanie dla: tych co sie nie sprzedali Pomógł: 10 razy Wiek: 98 Dołączył: 10 Lis 2006 Posty: 2149
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 20:29
jak tu trafiles/as?: google
Może temat na forum w którym userzy będą pisać kto może być kandydatem do rangi MC. Następnie utworzyć sondę w której userzy będą głosować czy dany MC nadaję się do tej rangi.
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 20:30
jak tu trafiles/as?: Przypadek
Czynne uczestniczenie w dziale EMCE to przede wszystkim. Podnadto przedstawiciel grupy MC nie moze tylko wyszeptać tekstu pod bit, ale powinien nagrac z odpowiednią intnacją, flow... Mysle ze teksty nie powinny byc rowniez typu -Rozjebałem, -przykurwiłem, -zajebałem bo to bez sensu
Kazdy kto chciałbybyc przyjety do grupy Mc's powinien dac komus kto bedzie przyjmował przynajmniej jesen swoj kawałek
Taka jest moja propozycja
_________________ "...Cele? - Wytyczam je bo zbyt wielu bez celu widzę..."
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 21:24
jak tu trafiles/as?: od kolegi :P
Salvatore napisał/a:
Może temat na forum w którym userzy będą pisać kto może być kandydatem do rangi MC. Następnie utworzyć sondę w której userzy będą głosować czy dany MC nadaję się do tej rangi.
To moja słaba propozycja
Każdego miesiąca byłaby sonda w której byłby wybierany jeden MC.
_________________ "+ i - to jedyne co widzę"
Kaliber 44 ([*] Magik)
Emer [Usunięty]
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 22:42
Też myślałem tak samo, jak Salv.
I zgadzam się, ponieważ nie wszyscy tutejsi Mcs są godni tej rangi.
Roniego koncepcję również można wykorzystać, lecz jedna osoba przyjmowana do rangi to za mało.
Może by tak Trzy osoby miesięcznie, albo Pięć osób?
a po co w ogóle ta ranga?? moje skromne zdanie
a jak już robimy takie to dorzućmy jeszcze z 15 rang-rowerzyścci(bikers) deskorolkowcy (skate) graficiarzre (bombers) wysocy (hi-man) niscy (low-man) niebieskoocy (blueye) itp. itd...bez sensu i tyle.....