Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 15:37 Mój 1 i ostatni kawałek dla koliżanki ;p jak tu trafiles/as?: google pl
Witam nagrałem takie coś dla koleżanki i tylko dla niej nie chcę tego wysyłać do neta itp. nagrałem to na mikrofonie za 30zł i się zastanawiam czy jej wysłać czy utworek zbyt mocno obciachowy ;p
Imię: Piotrek
Uznanie dla: Pih, Pezet, Gural, JWP
Wiek: 15 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 210 Skąd: mam ten hajs ?
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 17:19
jak tu trafiles/as?: Przypadek
- Za cicho wokal
- wypadasz z bitu
- momętami wogole nie słychac co nawijasz
- jak czujesz sie na siłach to wyślij jej to ale ostrzegam ze dobre to to nie jest
_________________ Nie Żucaj Palenia Żuć Oddychanie
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 14:50
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
tekst mi sie nie podoba wcale bo nawet jak to byl dla kolezanki co ja rozumiem bo sama mam kogos kogo kocham to moglbys wykazac troche oryginalosci.. bo wyszedl jak taki troche tandetny wierszyk na walentynki...
bit taki sobie.. ale to juz kwestia gustu
mastering :0 sam wiesz
ale wiesz co mi sie podoba fajny masz głos bardzo fajny i jak bedziesz czesto nagrywal to fajnie flow bedziesz mial pozdrawiam
[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 14:52 ]
no i nagrywaj wiecej to przestaniesz wypadac z bitu
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 15:11
jak tu trafiles/as?: Wyszukiwarka
nie ma tragedii jak...Cie lubi to doceni chocby wklad pracy... Bo nawet nagrac cos chujowego wymaga poswiecenia czasu a z tym nie jest tak zle jeszcze, potrenuj jesli to nie pojedynczy epizod
_________________ Czy to brzmi mało wiarygodnie? Bo ja to kocham, w sercu radocha, duma w tych przekrwionych oczach.
Kiedy slysze Twoje slowa"nie przestawaj ziom rymowac", to az chce sie dalej pisac, moc ta drzemie w dlugopisach.