Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 18:49
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
nie lubie tylu powtorzen w referenie, ale poza tym to calkiem oka :dnaprawde spodziewalam sie czegos duuuzo gorszego, pozytyw i to duży
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 21:03
jak tu trafiles/as?: Wyszukiwarka
pozytywnie zaskoczony, z tytulu postu spodziewac by sie mozna bylo lipy. przyzwoite:) ja tez moge dla Ciebie cos nagrac:D?
_________________ Czy to brzmi mało wiarygodnie? Bo ja to kocham, w sercu radocha, duma w tych przekrwionych oczach.
Kiedy slysze Twoje slowa"nie przestawaj ziom rymowac", to az chce sie dalej pisac, moc ta drzemie w dlugopisach.
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 21:15
jak tu trafiles/as?: Wyszukiwarka
nie no myslalem ze to tak poszlo po lini kolezenskiej i poziom tez taki przyjacielski a niezle brzmi A Ty to Ty czyli ta ze zdjecie ?
_________________ Czy to brzmi mało wiarygodnie? Bo ja to kocham, w sercu radocha, duma w tych przekrwionych oczach.
Kiedy slysze Twoje slowa"nie przestawaj ziom rymowac", to az chce sie dalej pisac, moc ta drzemie w dlugopisach.
Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 22:01
jak tu trafiles/as?: Z innego forum.
Fajny kawałek
Pozdro
Nie grzeczna jestes, masz ostrzeżenie xD
_________________ Tylko popatrz ile wokól nas jest kurestwa, coraz mniej miedzy ludzkich więzi i braterstwa, na rzecz udawanych gestów i pozerstwa, od tego fajansu oddziela mnie gruba kreska!
Ostatnio zmieniony przez Mati_Tm Pią 02 Maj, 2008 22:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 21:22
jak tu trafiles/as?: Z innego forum.
Hahaha, ok Fajny kawałek, pewnie się ucieszyłas z niego, tak?
_________________ Tylko popatrz ile wokól nas jest kurestwa, coraz mniej miedzy ludzkich więzi i braterstwa, na rzecz udawanych gestów i pozerstwa, od tego fajansu oddziela mnie gruba kreska!
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 21:24
jak tu trafiles/as?: wyszukiwarka
Mati_Tm napisał/a:
Fajny kawałek, pewnie się ucieszyłas z niego, tak?
Nie xD ...nawet nie powiedziałam temu przyjacielowi "dziekuje" xD ... dałam mu 3 dni na napisanie tekstu i nagranie go i powiedziałam że jesli tego nie zrobi to się już do niego nie odezwałam xDxDxD ....
_________________ ...podobno zarażam swoją pogodnością
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 22:04
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
Natalka666 napisał/a:
dałam mu 3 dni na napisanie tekstu i nagranie go i powiedziałam że jesli tego nie zrobi to się już do niego nie odezwałam
to nie nagrał tak sam z siebie??
e to lipa
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk