Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 17:43
jak tu trafiles/as?: mK44a :)
Ja jeżdżę na bmx-ie i na rolkach wyczynowo. Próbowałam decka, ale to nie dla mnie. Dzięki rowerkowi poznałam mnóstwo super ludzi, a wszystko zaczęło się od zwykłego manuala na góralu
_________________ Mogę zdradzić Ci sekret, zmiękną Ci nogi, zapamiętasz tę noc!
Jeśli tylko przyrzekniesz, że to zostanie między Tobą, a mną!
Mogę wyznać Ci prawdę, jeśli tylko myślisz o tym samym co ja!
Ale czy to jest warte tego byś Ty nie mógł spać?!
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 18:01
jak tu trafiles/as?: z innego forum
Ziemba napisał/a:
Dzięki rowerkowi poznałam mnóstwo super ludzi,
fakt na roweku mozna duzo ludzi poznac
mi kolega chcial swoja deske sprzedac hehe faza by byla se na desce smigac, ale nie mam tyle kasy jak na razie :/ chociaz i potem zapewne se deski nie sprawie.
Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 07:46
jak tu trafiles/as?: Inna strona
Jezdzilem 3 lata na decku, teraz zaczelem przygode z moim bmxem, na ktorym niczego nie potrafilem narazie juz opanowalem x upa ale chce sie nauczyc banego 180
ja nie na bmx'ie ale na rowerze-lubię sobie poskakać , jakieś figury potworzyć a i tak najchętniej strret z ziomkami
na desce kiedyś próbowałem ale jakoś nie zajarałem się tym
a rolki? kiedyś kilka lat jeździłem i czasem mam ochotę znów zacząć
Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 09:48
jak tu trafiles/as?: Wysralo sie...
ja kiedys smigalem na deku ale zczasem przestalem i teraz to juz naprawde sporadycznie glownie dlatego nie smigam bo wyprowadzilem sie z dzielnicy gdzie z ziomkami sie jezdzilo a teraz poprostu niemam zkim.
_________________ Moze NIe naPIerdaLam w piLkE jaK REdoonDo
I niE mAM zmYsLU jak pOruCznIk Colombo
Ale atAkuje z KOlejna tU Bomba...
Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 09:53
jak tu trafiles/as?: Od znajomego wiem
Ja kiedys jeździłem na desce.Teraz już nie jeżdżę, bo nie mam z kim.Nikt już nie ma deski.Ja cały czas mam, jeszcze nie dawno kupioną.Będę musiał ją sprzedać komuś, bo i tak cały czas leży.
_________________ „Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów -
- dopóki nie zobaczyłem Internetu.”
Zaproszone osoby: 8
Imię: Pietrek
Uznanie dla: Najlepszych Pomógł: 36 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 1759 Skąd: WWA
Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 15:43
jak tu trafiles/as?: Wyszukiwarka internetowa
Rower to tylko rekreacyjnie ... Deska - raczej zajawka niż jeżdżenie. Coś tam próbowałem, ale to nie jest moje powołanie. Zresztą podobnie z rolkami, z których jednak korzystałem najdłużej - póki nie wyrosłem ... Zawsze była zajawka na to, by coś tworzyć. Samo jeżdżenie nie starczyło ...
_________________ A Ty kierwa nie masz na co czasu tracić, ciekawska mendo? Do nauki zasuwaj!
Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 21:45
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
Kokonaro napisał/a:
Rower to tylko rekreacyjnie ... Deska - raczej zajawka niż jeżdżenie
ile znasz ludzi jezdzacych na desce, ja znam takich co juz jezdza po 12, 15, 8 lat jeden gosc ma 38 lat i z nami jezdzi zaczal jak mial 12 lat mieszkal w niemczech i jezdzi do tej pory, jak nie znacie takich ludzi to wydaje sie dziwne a gosc wyglada na niewiele starszego od nas, zajwka to moze byc na jeden sezon a nie na kilkanascie lat ... i podczas zajawki sie wiele nie nauczysz bo by nauczuc sie jakiegos yticku to dlugo schodzi by skleic stopy do dechy
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk