Uznanie dla: Peja, Sokół, Magik, ziomki z 003, Eminem...
Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 16:24
jak tu trafiles/as?: przez przypadek=P
hmm ja kiedys dawno jezdzilam na bmx'ie ale sie rozwalil znaczy kumpel sie do tego przyczynil no i potem nie bylo hajsu na zakup nowego :/ potem byly rolki ale jakos nie podobalo sie mi to ale jezdzilam dalej lecz po tym jak by mnie auto zabilo zrezygnowalam z tego... no ale teraz od paru lat jezdze na desce i jara mnie to, mimo ze jestem jedyna dziewczyna w moim miescie uprawiajaca ten sport to sie z tym nie kitram, piepsze ze patrza sie na mnie jak na nie wiadomo co i smigam z ziomkami dalej po dzielnicy:P nie ma nic cudowniejszego niz deskorolka
_________________ ...::: Wierze W Siebie, Wierze W Ciebie, Wierze W To Co Robię, Miłość, Ukojenie, Spokój Znajduje W Hip Hopie !! :::...
Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 15:22
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
21 czerwca to Światowy Dzień Deskorolki. no to jutro smigamy
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Zaproszone osoby: 1
Imię: Maciej
Uznanie dla: Ostrowski (O.S.T.R) Magik[*] Fokus Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 10 Sty 2007 Posty: 336 Skąd: Polska
Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 10:53
jak tu trafiles/as?: forum o hh
a ja mam deske;P rolki sie skonczyly;P a bmx nie ruszalem:D
na desce narazie zaczynam jezdzic ale roczna kontuzja mi to zjebala ;/ i dopiero terz zaczne:P ale deska RLZ:D