Wysłany: Pią 30 Lis, 2007 23:15 Jak sprawują się moderatorzy? jak tu trafiles/as?: założyłam je =]
ostatnimi czasy dostaję skargi na moderatorów....
nie chcę mówić nic na głos, bo przecież nie chodzi o donoszenie.
Proszę wiec o szczerą ocenę konkretnych osób...
Nie chodzi mi o bycie miłym dla innych...
Chcę wiedzieć prawdę.
Czy waszym zdaniem ktoś powinien zostać zdjęty z funckji pilnowania porządków na forum, czy pozwala sobie na za wiele?
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 13:36
jak tu trafiles/as?: mK44a :)
Moim zdaniem najlepszy mod to N_K. Odświeża grrrube tematy, pilnuje by nikt nie offtopował...
Do innych moderatorów też nie mam żadnych zastrzeżeń, każdy dobrze się sprawuje.
_________________ Mogę zdradzić Ci sekret, zmiękną Ci nogi, zapamiętasz tę noc!
Jeśli tylko przyrzekniesz, że to zostanie między Tobą, a mną!
Mogę wyznać Ci prawdę, jeśli tylko myślisz o tym samym co ja!
Ale czy to jest warte tego byś Ty nie mógł spać?!
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 16:36
jak tu trafiles/as?: mK44a :)
Kocur... ostatnio chyba trochę mniej sie pojawia na forum, ale moim zdaniem jest w porządku. A Arek.. Hmmm, dużo ludzi na forum się z nim sprzecza.
_________________ Mogę zdradzić Ci sekret, zmiękną Ci nogi, zapamiętasz tę noc!
Jeśli tylko przyrzekniesz, że to zostanie między Tobą, a mną!
Mogę wyznać Ci prawdę, jeśli tylko myślisz o tym samym co ja!
Ale czy to jest warte tego byś Ty nie mógł spać?!
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 17:00
jak tu trafiles/as?: ksz ksz.
Bez przesady, jedno przekleństwo, w zdaniu pełnym ironi, i jeszcze ten tekst, że mnie wcześniej ostrzegał. Meloniku plasam, musiałem to napisać, skoro już taki temat istnieje .
Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 07:41
jak tu trafiles/as?: No Własnie ! Jak ?
Patrys napisał/a:
Bez przesady, jedno przekleństwo, w zdaniu pełnym ironi, i jeszcze ten tekst, że mnie wcześniej ostrzegał. Meloniku plasam, musiałem to napisać, skoro już taki temat istnieje .
No bo ostrzegałem
nie moj sie na dniach zniknie warn
Ogólnie to ciężko userowi ocenić to jak sprawują się modzi, bo nie widzą tego komu dają warny, czy sprzątają download, czy poprawiają tematy itp. prawie nikt nie zwraca na to uwagi, a co do modów to N_K pilnuje przestrzegania regulaminu, poprawia tematy ogólnie dobrze pełni funkcję moda, kolejna osoba to Kropla nie ma u niej, że jednych traktuje tak a innych tak, przestrzega regulaminu wobec wszystkich równo sam się o tym przekonałem jak jeszcze byłem modem i kazała mi zmienić avatara bo łamał regulamin forum więc o tych 2 modach mogę powiedzieć dobre słowa a co do pozostałych to sie nie wypowiadam bo nie miałem z nimi kontaktu i nie wiem co robią no jedynie z armmaster'em była sytuacja, że dawał sobie warny dla zabawy a raczej tak nie powinno być