Zaproszone osoby: 5
Imię: Córka diabła Pomogła: 23 razy Wiek: 22 Dołączyła: 24 Sty 2005 Posty: 3456 Skąd: Narnia
Wysłany: Czw 06 Gru, 2007 10:25
jak tu trafiles/as?: Z piekielnych czeluści
bunia napisał/a:
myślę ze zarówno kocur, N_K i Arek czepiają się siebie nazwzajem...
a to do niczego nie prowadzi....
Buniacz Ty tego chyba jeszcze nie zauwazylas, ale prawie kazda afere rozpoczyna Arek. Ktos mu zwroci uwage, albo ma inne zdanie niz on i juz jest dobry powod. Dobry przyklad jest w tym temacie,: kloci sie, ze wszystko dobrze pisze, zrobil blad. Zwrocilam mu uwage, a on za przeproszeniem juz z geba leci. Albo sie ukroci Arka, by dal sobie na wstrzymanie, albo nie wiem.. bo to robi sie juz meczace.
Imię: O.
Uznanie dla: Ostrego Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 26 Lis 2006 Posty: 978 Skąd: ... mam wiedzieć.
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 00:27
jak tu trafiles/as?: zabłądziłem.
Zauważyłem Buniu, że dałaś zrobić na tym forum "burdel".
Nie mam o to pretensji, czas itd. natomiast chyba czas,
żeby coś zrobić.
Ja również miałem parę scysji z modami, lecz...
W sumie już do końca ich nie pamiętam...
Lecz jeżeli tutaj tak ważną uwagę zwraca Kocur [chyba on(?)]
na ortografię, to tym bardziej trzeba "tępić" i porządkować chamstwo
i niepotrzebne zaczepki...
Zauważyłem, że wystarczy, iż ktoś wyrazi swoje zdanie,
zaczyna się chaos, bo podłączy się kolejne parę osób,
krytykując jego zdanie...
Po co?
"Jazz ale ty pi3rd0lisz smieci w kazdym poscie. co ty masz chlopak problemy ze soba? myslisz ze jestes fajny piszac takie bzdury. Wez sie nie wywyzszaj bo ci ktos kiedys leb ukroci"
Raz - Zostałem obrażony za nic.
Dwa - Skopiowałem tekst, to jest "czerwono"
Trzy - Boje się o własne życie;)
Cztery - przekleństwa, maskowane w stylu neo.
Pięć - Wkraczanie w moje myśli. hehe
Nie napiszę, kto to wypisywał, bo i po co, ale chciałem jedynie zwrócić uwagę, że ta osoba warna nie ma i jest więcej takich ludzi tutaj, które są "bezkarne"...
Teoretycznie, co mnie to obchodzi, przecież i tak to nie poważne przestępstwo.
Chodzi tu natomiast o sprawne funkcjonowanie forum i "zdrową" atmosferę,
a widzę, że tu jest coraz "gęściej".
Tak nie powinno być i jeżeli ktoś zamierza pier*** farmazony,
bo nie podoba się mu czyjaś opinia, to niech to zachowa dla siebie
nie tworząc niepotrzebnych kłótni...
Sami siebie napędzamy, co uwidacznia ten temat...
Forum jest do wyrażenia opinii, lecz na dany temat,
a nie wyrażenia opinii o błędach, "złych" poglądach,
zachowaniu itd. innych użytkowników.
_________________ Co to Jazz?
Jazz to namiętność, pasja i energia.
Imię: Joceline
Uznanie dla: AGGRO, ERSGUTERJUNGE Pomogła: 9 razy Wiek: 21 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 2925 Skąd: o75 b-c
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 22:48
jak tu trafiles/as?: wrk przesłał mi link
jak zwykle..jeden "biedny żuczek" poczuł się skrzywdzony i rozpierducha na całego... żenua
_________________ "Trzeba się godzic
ze chcesz mowic ale nikogo NIC to nie obchodzi
Albo nie umiesz albo zycie tak sprawilo
Ze o bolu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet miłość"
"Walka o pokój jest jak pieprzenie w imię dziewictwa"
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 23:28
jak tu trafiles/as?: Od znajomego wiem
KROPLA*** napisał/a:
jak zwykle..jeden "biedny żuczek" poczuł się skrzywdzony i rozpierducha na całego... żenua
Coś czuję, to to aluzje do mnie.Zgadza sie?
Od razu ci cos napisze.
Ja nie czuję się skrzywdzowny ,chociaz miałbym do tego powody, bo np. każdy to mnie się czepia, a jest na odwrót, ale i tak wszyscy uwazają, ze to ja zaczynam.Miałem kolejny dowód dzisiaj w tamacie o duzym pe.Zostałem zaczepiony, odpowiedziałem, później kolejna osoba mnie zaczepiła (tez jej odpowiedziałem) i jeszcze ta osoba napisała, że ja zaczynam kłótnie. no o co w tym chodzi? Po prostu smiech na sali...
Ale wiecie, ja się nad soba nie będe użalał, bo to jest oznaka słabości.
A co do kocura, to ja po prostu napisałem Buni, ze on nie nadaje się na moda (podając powody) i tyle.Jak i zresztą kilku innych moderatorów i uważam, że powinna nastąpić rotacja na tym "stanowisku".
_________________ „Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów -
- dopóki nie zobaczyłem Internetu.”
Imię: Joceline
Uznanie dla: AGGRO, ERSGUTERJUNGE Pomogła: 9 razy Wiek: 21 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 2925 Skąd: o75 b-c
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 23:42
jak tu trafiles/as?: wrk przesłał mi link
Arek1987, ta.... te twoje tłumaczenia,..argumenty... oj areczku drogi... sądzę, ze jesli byłbyś tak inteligentny za jakiego się uważasz to na zaczepki bys nie odpowiadał za kazdym razem,.. powód? bo być moze wreszcie by sie to komuś znudziło..
a co do kocura-..akurat uwazam ze jest jednym z lepszych modów..a to, ze odpowiada na twoje -no sorry---> nie koniecznie bystre treści, to juz kwestia osobowosci i takiej potrzeby..
jak znam życie nadal nic nie zrozumiesz i posypią się kolejne posty z twojej strony... no ale..
ja tam zycze tobie dobrej nocy
Kocur-ziomuś..co było racją jest nia nadal.. <ubaw>
_________________ "Trzeba się godzic
ze chcesz mowic ale nikogo NIC to nie obchodzi
Albo nie umiesz albo zycie tak sprawilo
Ze o bolu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet miłość"
"Walka o pokój jest jak pieprzenie w imię dziewictwa"
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007 00:06
KROPLA*** napisał/a:
Arek1987, ta.... te twoje tłumaczenia,..argumenty... oj areczku drogi... sądzę, ze jesli byłbyś tak inteligentny za jakiego się uważasz to na zaczepki bys nie odpowiadał za kazdym razem,.. powód? bo być moze wreszcie by sie to komuś znudziło..
Słuchaj, jesli ktoś próbuje mnie ponizyć, to zawsze odpowiem.Honor mi nie pozwala ulec!
A poza tym ustepowanie pod naciskiem ubliżeń nie jest oznaką inteligencji, tylko głupoty i słabości!!!
KROPLA*** napisał/a:
a co do kocura-..akurat uwazam ze jest jednym z lepszych modów..a to, ze odpowiada na twoje -no sorry---> nie koniecznie bystre treści, to juz kwestia osobowosci i takiej potrzeby..
No ty masz najmądrzejsz posty...
A poza tym, to nie pisałem, że to on odpowiada na moje posty, bo akurat on odpowiedział chyba tylko kilka razy.Pisałem o ogóle osób.
Zaproszone osoby: 5
Imię: Córka diabła Pomogła: 23 razy Wiek: 22 Dołączyła: 24 Sty 2005 Posty: 3456 Skąd: Narnia
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007 12:08
jak tu trafiles/as?: Z piekielnych czeluści
Nie Arek, Ty w zyciu do niczego sie nie przyczepiles, nie bluzgales itd. Przyklad? Temat o malolatach co zgwalcili dziewczynke.
Cytat:
ze własnie ty taka jestes i sądzisz, że jesli ty, to inne dziewczyny też...
W wolnym tlumaczeniu "Ty jestes dziw*a i sadzisz, ze jesli ty to inne dziewczyny tez...
Do tego mowa o szacunku, koles, ktory rzekomo wie co to szacunek, a pisze ty przez male "t". Parodia.
A tak konczac, co wchodze na forum to sa jakies afery. Z jednej strony rozni ludzie, a z drugiej zawsze Arek. Juz mi sie nie chce tu siedzic, bo wiem co zasnate. Znow jakas klotnie. Trzeba przyznac, ze nie zawsze arek zaczyna, ale tez sa osoby, ktore czekaja az on sie wypowie zeby sie do czegos doczepic.
[ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 11:16 ]
To forum zrobilo sie do dupy, nie ma tu osoby, ktora twarda reka trzymalaby porzadku. Bo Buni nie ma, nie ma czasu. A jak juz przyjdzie to powie "robicie co chcecie". Nikt tu porzadku nie pilnuje. A co najlepsze pewne osoby nie maja pojecia co to znaczy dyskusja. Bo skoro ktos ma inne zdanie, to mozna zaczac dyskutowac, ale tu nie ma dyskusji. Tu jest odrazu czepianie sie, bluzganie itd. I jak juz przechodzi do obrzucania sie miesem to nie ma nikogo zeby to zakoczyc i ukarac winnych. A czemu? Bo albo z jednej strony jest mod, albo osoby lubiane przez moda, a z drugiej wlasnie Arek. I ani jedna ani druga strona nie jest ukarana. I do poki to sie nie skonczy to bedzie jeden wielki burdel.
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007 16:09
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
Nie Arek, Ty w zyciu do niczego sie nie przyczepiles, nie bluzgales itd.
Przyczepiałem się, jesli ktoś napisał wg. mnie totalną głupotę.Także zaczałem zaczepiać, jak juz miałem dosć tego, że inni się mnie czepiają.Ja o tym juz pisałem, piszę kolejny raz i nie wypieram się tego.
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
Cytat:
ze własnie ty taka jestes i sądzisz, że jesli ty, to inne dziewczyny też...
W wolnym tlumaczeniu "Ty jestes dziw*a i sadzisz, ze jesli ty to inne dziewczyny tez...
Wiesz co?, ale weź kopiuj całą wypowiedź, a nie część, bo z tego co skopowiałaś wychodzi na to, że nazwałem cię dziwką, co jest nieprawdą.
Po prostu zasugerowałem ijedną z możliwości zrozumienia twoich intencji przy pisaniu tego typu wypowiedzi (chodzi o ubliżenie dziewczynom grającym w teledyskach).
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
Do tego mowa o szacunku, koles, ktory rzekomo wie co to szacunek, a pisze ty przez male "t". Parodia.
Słuchaj.Na samym poczatku mojejgo "poznawania się " z internetem pisałem do wszystich "Ty", "Ciebie", jednak doszedłem do wniosku, że dlaczego mam pisac z szacunkiem do osób, które do mnie tak nie piszą i do tego miały ze mną jakąś scysję i ubliżyły mi.
Teraz pisze z szacunkiem tylko do osób, które ten szacunek u mnie jeszcze mają i do nowopoznanych dziewczyn, do chłopaków piszę normalnie.
Jest taka zasada, że jeśli kogoś poznam jestem neutralny do niego i może u mnie albo zyskać albo stracić.Jesli ktoś straci u mnie szacunek, to juz nie będe miał szacunku do takiej osoby (oczywiście do granic grzecności).
Tak się stało przede wszystkim, dlatego, że w internecie spotkałem się kilka razy z niesmowita fałszywością...Po prostu nie jestem w stanie sobie wyopbrazić jak można być tak fałszywym, jak niektóre osoby (żadnych aluzji do hiphaope).
A jeśli chodzi co ciebie, to pisałem do do ciebie z szacunkiem cały czas i kilka dni temu straciłaś ten szacunek przez to chamskie (dla mnie było to chamskie) zwrócenie uwagi na mój błąd.Chodzi o to, że zamiast napisac "przy szybkim pisaniu", napisałem "przy szybkim czytaniu".Wiesz dobrze o co chodzi i inni też wiedza, a jak ktoś nie wie, niech spojrzy dwie strony wczesniej, więc nie będe opisywał tutaj za dużo.
Sama widzisz niby mała i głupia rzecz, ale przez to straciłaś, bo przez takie coś uznałem, że nie jesteś szczera wobec mnie i mnie po prostu nie lubisz...wieć dlaczego ja mam lubić kogoś, kto mnie nie lubi?
Myslę, że zrozumiale napisałem...
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
koro ktos ma inne zdanie, to mozna zaczac dyskutowac, ale tu nie ma dyskusji. Tu jest odrazu czepianie sie, bluzganie itd.
A o tym cały czas piszę.Chciałbym prowadzić normalną dyskusję, ale z wieloma osobami z tego forum się nie da, bo tak jak napisałaś, jak ktoś ma odmienne zdanie zaraz zostaje poniżana przez innych (znam to z autopsji).Ja osobiście, co powinniscie zauwazyć, nie obrażam dopóki mnie ktoś nie obrazi.Jest tak, gdyz nie widzę sensu w obrazaniu innych osób przez internet i nie przynosi mi ono żadnych satysfakcji.Fakt, że czasami już miałem dość i sam obraziłem kogoś, ale tylko w takiej sytuacji, gdy dana osoba drugi czy trzeci dzień z rzędu celowo zaczepiając próbuje mnie sprowokować, no i niestety udaje jej się to...
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
I jak juz przechodzi do obrzucania sie miesem to nie ma nikogo zeby to zakoczyc i ukarac winnych. A czemu? Bo albo z jednej strony jest mod, albo osoby lubiane przez moda, a z drugiej wlasnie Arek. I ani jedna ani druga strona nie jest ukarana.
Rozumiem, że uważasz, że ja mam jakies specjalne względy na forum? A mogłabyś jakoś to udowodnić?, bo ja nie uważam, że tak jest.
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007 16:19
jak tu trafiles/as?: ksz ksz.
Arek1987 napisał/a:
Rozumiem, że uważasz, że ja mam jakies specjalne względy na forum?
Arek1987 napisał/a:
Bo albo z jednej strony jest mod, albo osoby lubiane przez moda, a z drugiej wlasnie Arek. I
Czytanie.. Z jednej Ty, z drugiej ta inna osoba, czyli wychodzi na to, że ta inna osoba, też ma specjalne względy.
Arek1987 napisał/a:
Słuchaj.Na samym poczatku mojejgo "poznawania się " z internetem pisałem do wszystich "Ty", "Ciebie", jednak doszedłem do wniosku, że dlaczego mam pisac z szacunkiem do osób, które do mnie tak nie piszą i do tego miały ze mną jakąś scysję i ubliżyły mi.
Tego wymaga grzeczność, nawet jeżeli nie lubisz, trawisz tej osoby. A u Ciebie, to chyba tez grzeczności brak.