Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 20:33
jak tu trafiles/as?: przez przypadek...
no więc jak już Arek wspominał to ja jestem za
nawet chciałbym stanąć za sterami, tylko jeszcze nie za bardzo wiem jak to wygląda, więc jak coś to walcie do mnie na pw
jeżeli ktoś jest chętny do puszczania muzy lub ma majka i chce prowadzić jakiś program w radyjku to nie ma problemu chętnych zapraszam na pw to dam hasło do serwera
Zaproszone osoby: 5
Imię: Kuba
Uznanie dla: tych, którzy wiedzą na czym to gówno polega:) Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 1148 Skąd: Sokołów P
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 16:20
jak tu trafiles/as?: dawanie haseł do archiwum to dobry pomysł :P
A na zmienne ip nie ma opcji. Bo kiedyś w KSEx czytałem, że konieczne jest stałe. ?
_________________ Tytuły poniżej, są rekomendowane przez Wyższą Szkołę Bounce'u i Lansu
wrk [Usunięty]
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 16:23
bloniaq napisał/a:
A na zmienne ip nie ma opcji. Bo kiedyś w KSEx czytałem, że konieczne jest stałe. ?
ale do postawienia serwera potrzebne jest stałe ip, do puszczania muzy już nie jest potrzebne stałe ip