Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 15:43 Ema ema jak tu trafiles/as?: z jakiegoś zjebanego forum
Wiecie, straszne rzeczy o was wypisują o was na innych forach ale ja tutaj weszłem i widzę że to najlepsze forum o rapie i hip hopie. pozdro dla prawdziwych!
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 16:11
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
Emik napisał/a:
a tutaj weszłem i widzę że to najlepsze forum o rapie i hip hopie. pozdro dla prawdziwych!
nie oceniaj po pozorach sesesese ;]
pozdrawiam have a nice day.. baw sie dobrze
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 17:22
jak tu trafiles/as?: Z innego forum.
Elo!
_________________ Tylko popatrz ile wokól nas jest kurestwa, coraz mniej miedzy ludzkich więzi i braterstwa, na rzecz udawanych gestów i pozerstwa, od tego fajansu oddziela mnie gruba kreska!
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 20:57
jak tu trafiles/as?: Wyszukiwarka
straszne rzeczy beda wypisywac teraz o Tobie.. skoro dolaczyles do nas ema
_________________ Ja to kocham, w sercu radocha, duma w tych przekrwionych oczach.
Kiedy slysze Twoje slowa"nie przestawaj ziom rymowac"
To az chce sie dalej pisac, moc ta drzemie w dlugopisach.
Życie jest puste kiedy obok nie ma ciebie..
Jesteś tak naprawdę, moich marzeń spełnieniem
ty dawałaś mi to szczęście, teraz dajesz to natchnienie
szkoda że dostaję ciebie jedynie tak niewiele..