Wiek: 18 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 426 Skąd: z nienacka...
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 15:45 dżwiek tylko z 2 kanałów:/ jak tu trafiles/as?: w prosty sposób
mam problem,kupilem nowe glośniki logitecha x-530. tylko 2 kanały działają front i rear, środkowy nie działa,nie wiem czemu. może to wina karty dźwiękowej?(genius - sound maker value 5.1)
_________________ gdybym miał urodzić się znów to tylko w Polsce i tylko TU!!
Wysłany: Czw 08 Maj, 2008 12:03
jak tu trafiles/as?: Przez przypadek
jak ci karta ściemnia to kup sobie (Creative Sound Blaster Audigy SE OEM Creative Sound Blaster Audigy SE OEM) dobra to jest karta! tu masz jej opis:
Sound Blaster® Audigy™ SE pozwala podnieść jakość dźwięku do standardu 7.1. Dzięki doskonałym parametrom, w tym nagrywaniu przy 24-bit/96kHz, odstępowi sygnału od szumu 100 dB oraz cyfrowemu wyjściu, znakomicie nadaje się do odtwarzania dźwięku przestrzennego w muzyce i filmach. »
Może ta karta rozwiązałaby twój problem, ja mam ta samą i nie moge nażekać! wszystko działa mi jak powinno chociaz mój komputer przezył awarie ogólną! nie dasz za nią więcej jak 60zł! jak pomogłem to się ciesze, pzdr
_________________ Nie bierz życia na poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy!!