Zaproszone osoby: 5
Imię: Córka diabła Pomogła: 23 razy Wiek: 22 Dołączyła: 24 Sty 2005 Posty: 3462 Skąd: Narnia
Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 09:31
jak tu trafiles/as?: Z piekielnych czeluści
Prawde mowiac to swietny pomysl, jednak z drugiej strony nie wiem czy taki dzial mialby "branie". Wystarczy spojrzec do dzialu "szkola" i zobaczyc, ze nie wiele tam jest o ksiazkach.
Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 10:39
jak tu trafiles/as?: Wysralo sie...
ja osobiscie nie czytam ksiazek (no chyba ze musze)
ale sadze ze jak by taki dzial powstal to malo osob by do niego zagladalo
nie ukrywajmy ze takiego typu dzialy byly by klapa
_________________ Moze NIe naPIerdaLam w piLkE jaK REdoonDo
I niE mAM zmYsLU jak pOruCznIk Colombo
Ale atAkuje z KOlejna tU Bomba...
Imię: Joceline
Uznanie dla: AGGRO, ERSGUTERJUNGE Pomogła: 9 razy Wiek: 21 Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 2925 Skąd: o75 b-c
Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 14:02
jak tu trafiles/as?: wrk przesłał mi link
A mi to lotto.. Powstanie kolejny dział, gdzie nic się nie będzie działo.. Bo patrzac na samą siebie-jesli przeczytam jakąś fajną książkę to robie to dla siebie, i nie mam ochoty potem opowiadac jej tutaj..
_________________ "Trzeba się godzic
ze chcesz mowic ale nikogo NIC to nie obchodzi
Albo nie umiesz albo zycie tak sprawilo
Ze o bolu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet miłość"
"Walka o pokój jest jak pieprzenie w imię dziewictwa"
Imię: Kuba
Uznanie dla: tych, którzy wiedzą na czym to gówno polega:) Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 1148 Skąd: Sokołów P
Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 15:07
jak tu trafiles/as?: dawanie haseł do archiwum to dobry pomysł :P
A ja sądze jak armmaster, jak ktoś poleci coś fajnego, to może coś fajnego przeczytam. Lubię czytać książki. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzicie, że mało osób czyta książki... Badania jakieś były i ominąłem czy to kobieca intuicja? Zresztą... Co za różnica kiedy dojdzie jeszcze jeden dział, do którego nikt nie będzie zaglądał... Chyba nic się nikomu z tego powodu nie stanie, a prawdopodobieństwo że ktoś się będzie wypowiadał, jest w miarę spore...
_________________ Tytuły poniżej, są rekomendowane przez Wyższą Szkołę Bounce'u i Lansu
Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 18:05
jak tu trafiles/as?: "follow to white rabbit"
ja jestem jak najabardziej za
_________________ Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie
To dźwiękiem wypełnić przestrzeń
Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 09:09
jak tu trafiles/as?: Wysralo sie...
raptem wypowiedzialo sie 8 osob stary wiec moze bys poczekal na inne komentarze dotyczace tego tematu.
arek jak chcesz zwerbowac tam ludzi ? jestem tego ciekaw...
zreszta lotto mi to bedzie kolejny dzial ktory sie nieprzyda pozdro
_________________ Moze NIe naPIerdaLam w piLkE jaK REdoonDo
I niE mAM zmYsLU jak pOruCznIk Colombo
Ale atAkuje z KOlejna tU Bomba...
Imię: Córka diabła Pomogła: 23 razy Wiek: 22 Dołączyła: 24 Sty 2005 Posty: 3462 Skąd: Narnia
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 11:29
jak tu trafiles/as?: Z piekielnych czeluści
majster napisał/a:
raptem wypowiedzialo sie 8 osob stary wiec moze bys poczekal na inne komentarze dotyczace tego tematu.
arek jak chcesz zwerbowac tam ludzi ? jestem tego ciekaw...
zreszta lotto mi to bedzie kolejny dzial ktory sie nieprzyda pozdro
Niestety ta Twoja wiekszosc to za malo, by dzial funkcjonowal jak np. HP. Bo nie ma sensu by istnial kolejny dzial, a w nim byla cisza.