Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2006 Posty: 258 Skąd: czę100chowa
Wysłany: Sob 12 Sie, 2006 10:12
jak tu trafiles/as?: a tak przypadkiem
"Takie czasy i taka sutyacja bo to Polska nie elegancja Francja" WWO
"Braci się nie traci te słowa mówią wszystko..." Mor.W.A
"Szanuję tych co działają z przekonaniem
W duchowej zgodzie wykonują swe zadanie
Szanuję bliskich moich życia towarzyszy
A ty szanuj swoich, bo to się liczy " Ascetoholix
"Rytmy zwątpienia, często za zasłoną nocy, poranne łzy, ów dym porani cię w dzień, jedno jest pewne prawda czasem kole w oczy, wszystko co zaczyna się gdzieś musi miec kres" Ego
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2006 Posty: 258 Skąd: czę100chowa
Wysłany: Sob 12 Sie, 2006 22:00
jak tu trafiles/as?: a tak przypadkiem
"Oto kilka prostych słów ty uwierz w ich prawdziwośc jeśli chodzi o wybór to zawsze masz możliwośc lecz pamiętaj o tym kiedy będziesz szedł własną ścieżką, że zwykle dobrze wybrac jest ciężko"
Pelson-Czas dokonac wyboru z płyty Waco-Świezy materiał
Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 13:47
jak tu trafiles/as?: Z innego forum :P
"Miej do siebie zaufanie, wierz w przeznaczenie, badz wporzadku z wlasnym sumieniem"
"Pamietaj, tylko jedno zycie masz, jestes tylko czlowiekiem i az, zawsze zachowaj wlasna twarz, pamietaj tyle dostaniesz ile dasz..."
Warszafski Deszcz - Nie mow mi o umieraniu
Dla mnie to jest mistrzowski kawalek...szkoda, ze dzisiaj takich mozna szukac ze swieczka
"Na bok sentymenty, byc soba jebac trendy !" Nie wiem skad ten cytat dokladnie Ale przyszedl mi do glowy od razu, czyli to cos musi znaczyc Wydaje mi sie, ze to jest z
Bez Cenzury - Reprezentuje siebie
Zaproszone osoby: 5
Imię: Kuba
Uznanie dla: tych, którzy wiedzą na czym to gówno polega:)
Wiek: 18 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 1148 Skąd: Sokołów P
Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 15:00
jak tu trafiles/as?: dawanie haseł do archiwum to dobry pomysł :P
z WWO: "Uwazaj jak tanczysz, bo zyciowy parkiet bywa sliski, nie badz jak agentura, zbytnio towarzyski, badz bliski dla bliskich..." i "za zachowanie podle, kara kopy na mordę..."
_________________ Tytuły poniżej, są rekomendowane przez Wyższą Szkołę Bounce'u i Lansu
Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 20:20
jak tu trafiles/as?: Kliklem z ciekawosci na haslo do rar'a
a ja ,,To Ścieżki Diabła Choć Anielsko Białe- Cała Prawda,,
Fenomen- Gdybys tylko mogl
,,pamietaj o korzeniach, o tym skad pochodzisz, pamietaj o tym kim jestes, o tym co robisz, pamietaj o tym kim byles, mysl kim bedziesz, szladami zycia kroczysz patrz prawdzie w oczy, pamietaj by widziec swiata prawdziwe barwy, pamietaj byc wiernym tez lojalnym, pamietaj jak inni tobie tak ty innym, pamietaj swoje winy i nigdy nie mow nigdy,,
Killaz Group- Spojrz prawdzie w oczy
_________________ lipa z miodem
Strzelam Świerszcza xD
Ostatnio zmieniony przez paul358 Nie 13 Sie, 2006 20:34, w całości zmieniany 1 raz